lördag 24 mars 2012

24/3 Lördag

Jag har börjat med en ny grej och det är att träna på kvällen, duscha och sen sova med flätor, riktigt najs asså. Igår när jag tränade, vi har en crosstrainer i källaren, så råkade jag drömma mig bort lite väl mycket. Stod och blundade på crosstrainer och det kändes som att någon kollade på mig. Tittade upp lite snabbt och får se en man som står och glor på mig. Blev verkligen skit rädd, stod ensam i en mörk källare man behöver inte så mycket fantasi innan man har fantiserat ihop en hel skräckfilm. När jag fick syn på honom så skrek jag högt och de tog verkligen ett tag innan jag insåg vad som hänt. Det var bara grannen som tänkte heja, han såg lite ledsen ut när han gick därifrån och jag skrattade högt för mig själv. haha.

Idag gick jag ut och gick en sväng på förmiddagen Jag promenerade ner till shoppingcentret som ligger en liten bit här bortanför. i rulltrappan på vägen ut så råkade jag hamna mitt i en klunga av typ tio brandmän. Kände mig ganska bortkommen, haha! Promenerade runt lite på måfå i Brooklyn det är så sjukt härligt att våren är här och att det är t-shirt som gäller! 

Ikväll ska vi in till Manhattan på "life ministry" med en av tjejerna. Det brukar vara spännande och kul att få kvalitetstid med en av kvinnorna. Lägger upp lite random bilder sen den senaste tiden!  
















1 kommentar:

  1. hahah!!
    Kan verkligen se framförmig hur du är inne i din crosstrainer och sen gallskriker...;)
    Fina foton!! :)

    SvaraRadera